Prisen uddeles ikke nødvendigvis hvert år, men vi har valgt en person som både i år og også tidligere har givet en stor indsats og altid med et smil. Indsatsen har dels været som medlem af forskellige udvalg, og dels ved sin tilstedeværelse bl.a. i mens section, hvor du opfører dig pænt og efter ånden i spillet. Du er ikke bleg for at komme med en sjov bemærkning og du kender da også en del historier som gerne deler ud af.

Du er en super kammerat at have med på runde, eller som jeg har oplevet på tur. Du prøver at favne det gode venskab, men du har grænser uagtet at de er brede. Har man lavet noget der er knap så godt af den ene eller anden art, så er et klap på skulderen og videre, men samtidig er der ikke et sekund tvivl om at man bare skal tage sin straf. Din retfærdigheds sans er intakt.

Så skal han i øvrigt ikke lastes for i flere år at have været medlem af begynderudvalget – må vi se Flemming Dalsgård Kristiansen.

Flemming D. Kristiansen var forhindret i at deltage i generalforsamlingen, derfor intet billede!