Der var en let modvind på hul 11, og ‘pinden’ er placeret i venstre side, kort i green. Anette vælger en lille hybrid, som hidtil ikke havde fungeret på dagen, en beslutning der på trods af dette viste sig at være et rigtigt valg.

Jeg teede op og slog bolden med det perfekte slag direkte mod flaget. Den fløj i en smuk bane, men jeg kunne ikke se den gå i hul. Vi gik mod greenen og så en bold, der lå kort af forkanten,  MEN det var ikke min. Jeg tog putteren og wedges op af min bag og gik og var lidt små irriteret over at jeg havde taget hybriden og nu var trillet af green.  Men på vej over green, kiggede jeg i hullet og så min Titleist ProV1 med mit lille røde hjerte ligge i koppen.

Ud over at lave en Hole in One kunne Anette også fejre 30-års jubilæum på arbejdet, så i stedet for whisky kørte Anette og hendes veninde hjem og åbnede en flaske champagne.

Stort tillykke til Anette