Klub i Klubben

– for aktive fuldtidsmedlemmer i Gyttegård Golf Klub

Gyttegård Golf Klub har 3 officielle klubber-i-klubben med faste spilledage. Bestyrelsen har givet tilladelse til at turneringerne afholdes med gunstart (flet med spillere der er på banen) og lukning af 1. tee iht. blokeringer i Golfbox.

Tirsdagsklubben er for alle aktive seniorer i GGK med et max. hcp. 36 for mænd og et max. hcp. 42 for kvinder. Tirsdagsklubben arrangerer golfturneringer, udflugter og rejser, og spiller turnering tirsdag formiddag. Deltagere: ca. 80-100 spillere pr. gang

Læs mere om tirsdagsklubben her

Ladies Section er for alle kvindelige medlemmer af Gyttegård Golf Klub, der i kalenderåret er eller fylder 18 år, og med et registreret hcp. på 40 eller derunder. Spillere med op til hcp 54 er også velkomne. Disse spiller 9 huller.

Ladies Section arrangerer golfturneringer, udflugter og spiller tirsdag eftermiddag. Deltagere: ca. 30-40 spillere pr. gang)

– læs mere om Ladies Section her

Mens Section er for alle mandlige medlemmer af Gyttegård Golf Klub, som ved sæsonens start er fyldt 18, og med et registreret handicap på max. 36,0 kan optages som medlem.

Mens Section arrangerer gennemgående golfturneringer, udflugter og deltager i eksterne golfturneringer. Mens Section spiller torsdag eftermiddag: ca. 40 spillere pr. gang

– læs mere om Mens Section her