DGU har indgået aftale med Tryg Forsikring om en ansvarsforsikring, der dækker alle golfspillere, når de spiller en runde golf. En (lille) del af dit kontingent er øremærket til forsikringen. Det er vigtigt at understrege, at det ikke er golfklubben som sådan der er forsikret, men derimod den enkelte golfspiller.

Er man f.eks. så uheldig, at ramme en andens bil er det eneste rigtige naturligvis at give sig til kende og sørge for at få sagen bragt ud af verden. Om der er tale om et hændeligt uheld, eller om en skade forårsaget af uagtsomhed fra spillerens side må derefter afklares i hver enkelt sag. Men det eneste der ikke er god opførsel er, at lade som om det ikke er sket!

Nedenfor finder du links til forsikringsbetingelserne og til en skadesanmeldelse hvis uheldet skulle være ude. Skadesanmeldelsen udfyldes i videst muligt omfang og afleveres herefter til sekretariatet, som sørger for at sende anmeldelsen til TRYG. Bemærk i den forbindelse, at skaden også skal anmeldes til eget forsikringsselskab.