Nu kan vi endelig afsløre vores nyeste medlem i greenkeepergården!

Hans Beier starter d. 15. marts med 37 timer i ugen –  på en tidsbegrænset periode på 8 måneder. Vi er rigtig glade for, at Hans har valgt at takke ja.

Hans glæder sig: Jeg er rigtig glad for at have fået chancen for, at blive en del af greenkeeperteamet. Jeg håber, at jeg kan være med til give banen endnu et løft i den rigtige retning vi som team gerne vil. Dermed også, at det kan fortsætte mange år fremad. 

Jeg personligt selv mener, at vi I Gyttegård har lavet endnu et scoop. Senest hentede vi Mikkel Skovhus til, og nu med Hans Beier ombord. Vi kommer til at stille med et rigtig stærkt hold til den kommende sæson!

Hans har utrolig mange kvalifikationer, som vi kommer til at nyde rigtig godt af. Han kender til banen, og har spillet her de seneste 25 år.

Tag godt i mod ham !

 

Med venlig hilsen

Christian Nicolajsen
Teamkoordinater – Greenkeeper