Vi har indstillet Rasmus og Nicolai Højgaard til Årets Idrætspris samt til en hædersbevisning til Sports- og Kulturgalla 2022 for præstationer opnået i 2021. Det bliver et stærkt felt af nominerede, og det er muligt at købe billetter til showet, hvor det bliver afsløret hvem der vinder.

Victor Schou Johnsson, Martin Kamp samt vores Elitedivisions Herrer er ligeledes indstillet til hædersbevisninger for deres præstationer.

Det er muligt at købe billetter på hjemmesiden fra fredag den 8. april og frem til den 26. april. Køb billetter her

Klubmesterskab 2021Nye titler på spil for ALLE, uanset handicap

Som noget helt NYT afvikles der også et 18huls klubmesterskaber opdelt i 4 rækker efter handicap - række A, B, C ,D og junior. Klubmesterskab 2021 bliver hermed det første mesterskab hvor ALLE uanset handicap kan blive klubmester - SES VI?