Vi har i år valgt at deltage i Danmarks største nærmest pinden-konkurrence i forbindelse med Road to Made in HimmerLand. Aktiviteten understøttes af Made in HimmerLand med flotte præmier.

Alle der spiller på vores bane i uge 33, 15.-21. august kan deltage i konkurrencen, og der er flotte præmier på højkant. Du skal dog have en spillemakker med som markør og slaget skal indgå i en tællende runde. Det er gratis at deltage.

Så hvis du slår et slag, der ligger tættere på flaget end dagens hidtil bedste, så husk at skrive dig på sedlen ved green og få din markør til at kvittere for slaget. Hvis du ved dagens afslutning har slået dagens bedste slag vinder du en torsdags-billet til Made in HimmerLand 2022.

På forhånd tak for støtten.

Vi glæder os til at se dig i klubben i uge 33 og hvem ved, måske bliver det dig, der skal til HimmerLand og se golf i verdensklasse?