Martin Kamp vandt i weekenden Senior Elite Tour (30+) Finale som blev spillet på Breinholtgård Golf Klub. Set ud fra handicap var Martin nok favorit til at løbe med sejren, men inden da var der et arbejde der skulle gøres på banen først. Martin leverede to runder i 74 slag og specielt på de sidste 6 huller på finaledagen fejede Martin al modstand af banen med birdies på hul 13, 14 og 17. Her kunne Nicolai H. Trolle fra Great Northern ikke længere følge med Gyttegårds Martin Kamp og dermed kunne Martin lade sig hylde som vinder af turneringen. Lars (Tuborg) Christensen var også med og sluttede som nummer 4.
Tillykke
Vi har Gyttegård spillere meget pænt placeret på Mid-Age ranglisterne – det drejer sig om Martin Kamp og Morten Lykkegaard
se link til pointranglisten her
se link til ranglisten her