Klubmesterskaber 2023

lørdag – søndag den 26/27 august 2023

Info og tilmelding i Golfbox klik HER – og det er GRATIS 😊

Lørdag, den 26.8 afvikles 18 huls klubmesterskaber, hvor der spilles med fuldt spillehandicap og opgøres med nettoscores. Der bliver 4 rækker opdelt i handicapgrupper (A, B, C, D og junior) Der vil således lørdag blive fundet 5 klubmestre i 18 hullers spil i ovennævnte handicap rækker. Der vil ud over klubmester pokaler være præmier til de bedste 3 spillere i hver række.

Ved tilmeldingen kan man også tilmelde sig bruttorækken, som spiller videre søndag, den 27.8. Her spilles der som tidligere år slagspil efter bruttoscore – altså uden spillehandicap. Der vil være følgende rækker: Junior, Herre, Dame, MidAge og Senior/veteraner. Cut efter lørdagens 18/36 huller.

Der spilles finalerunder søndag med 6 spillere eller lige fra hver række.

Vi håber med dette tiltag at rigtig mange vil deltage i årets klubmesterskaber og være med til at gøre klubmesterskaberne til den fest, som det rettelig er..