Vi har desværre modtaget opsigelse fra vores Pro, Nicolai. det er et stort tab for klubben, og Nicolai bliver unægtelig svær at erstatte.

Efter to dejlige sæsoner, er det blevet tid for mig at søge nye udfordringer. Jeg har været utrolig glad for min tid i Gyttegård, og det er med en vis portion af vemod jeg takker af for denne gang. Jeg må sande at især afstanden og den generelle arbejdsbyrde ikke er kompatibel med et familieliv med barn i skolealderen. Jeg har fået et tilbud om arbejde tættere på familien og med arbejdstider, som jeg ikke kunne sige nej til.
Endnu en gang tusind tak for en dejlig tid i Gyttegård, I har en vidunderlig golfklub, som jeg glæder mig til at komme tilbage og besøge i mange år fremover. Mvh Nicolai Klindt

Klubben takker Nicolai for hans kæmpe indsats i klubben – vi kommer til at savne hans lune væsen og kompetente undervisning. Vi arbejder på en erstatning til den kommende sæson. Nicolai forlader klubben ultimo november.

 

Ved spørgsmål el.lign bedes i rette henvendelse til:

Golfmanager Ditte Dam Øhlenschlæger eller Formand Hans Bennetzen