Mens Section genvandt lørdag den 7. oktober den traditionsrige Ruder Cup, på udebane. Klubturneringen afvikles mellem fire golfklubber, Brande, Jelling, Give og Gyttegård Golf Klub.

Turneringen blev afviklet i Brande Golf Klub, der havde sat banen op i turnerings-mode, hvilket betød hurtige greens. Spilleformen er en modificeret variant af Skins. Der er 12 point at spille om på hvert hul, og hver bold består af én spiller fra hver Golf Klub. Og ser man på scores, så har det været meget meget, og det er de små marginaler der afgør turneringen.

  1. Gyttegård Golf Klub  15,0 point
  2. Jelling Golf Klub 14,0 Point
  3. Give Golf klub 8,75 Point
  4. Brande Golf Klub, 8,25 Point

Carsten Dollerup: “Vi er meget glade for sejren”

Carsten Dollerup, som er Captain for Mens Section i Gyttegård: “Vi er meget glade for sejren. Vi har trænet hårdt i den seneste tid, og det er dejligt, at det har båret frugt,” siger han.
“Spillerne er alle sammen kvalificeret til at deltage, og det sker gennem en række torsdags-matcher i klubben – og med sejren viser det bare at det var de helt rigtige spillere der repræsenterede Gyttegård.

Turneringen var en succes

Turneringen blev ifølge arrangørerne en stor succes. “Det var en rigtig god turnering med en god stemning og hæderligt vejr. Vi er glade for, at vi kunne samle de fire klubber til denne turnering, som er spillet siden 2002. Det er en hyggelig dag på golfbanen,” siger Anders Quist Hermann, der er formand for Mens Section i Brande Golf Klub.