Klubbens bestyrelse har arbejdet målrettet mod at finde en ny Head Pro, og det er nu lykkedes!

Det er en befrielse endelig at kunne melde positivt nyt ud omkring trænersituationen. Gyttegårds nye Head Pro hedder Brian Højgaard Jensen.

Med Brian får vi en dygtig visionær træner, der kan udvikle hele klubbens store potentiale yderligere. Nan glæder sig til at møde alle medlemmer, og lære klubben bedre at kende. Brian bliver en del af Team Gyttegård per. 15. marts, og glæder sig til snarest at melde ud omkring træningsforløb osv.

 

 

Præsentation af Brian

Mit navn er Brian Højgaard Jensen, Jeg er 44 år og kommer oprindeligt fra Nordjylland. Jeg startede med golf da jeg var 14 år gammel.  Første gang var i Give golfklub, et slag var nok til at jeg gjorde det til en livslang passion og senere erhverv.

Som træner har jeg været tilknyttet en del forskellige golfklubber, organisationer og virksomheder. Herunder den mest nordlige 18-huls golfbane på Island, hvor der blev spillet golf om natten, udviklet landsholdspillere og undervist PGA Trænere og PGA elever i Trackman universet.

I Danmark har jeg haft stillinger der primært har omhandlet udvikling af træningsmiljø/ junior og elite, holdtræning af klubbens medlemmer, samt rekruttering.

Min uddannelse som PGA træner fik jeg tilbage i 2008 i Ikast ISI. dagligdagen var primært fokuseret på den enkelte golfspillers udvikling. En opgave, der fordrer enighed, fleksibilitet og forståelse for det enkelte menneske. Jeg lærte her ret hurtigt at man kan opnå meget mere hvis der løftes i flok.  Derfor er jeg også rigtig glad for at blive en del af Teamet i Gyttegård Golf Klub, en klub der i mine øjne har respekt for fortiden, og ser positivt på fremtidens udfordringer.  Min rolle som træner er bred, men fokus er oftest detaljeret og specifik i form af teknisk undervisning.

Som golftræner tager jeg udgangspunkt i din situation, dine ønsker og mål.

Om du er helt ny golfer, eller erfaren elite spiller, vil  opgaven være den samme.

Golf er udfordrende, givende, krævende og til tider hårdt, men fælles for os alle.

“- Det er altså meget sjovere at spille golf når man kan ramme bolden”.

Jeg ser frem til at hilse på jer alle sammen, og glæder mig til at se jer i Gyttegård Golf klub.

mvh, din personlige golftræner.

Brian Højgaard Jensen,

Head pro, Gyttegård Golf klub