Overall klubmester 2020

Rekord deltagelse ved de årlige klubmesterskaber i Gyttegård Golf Klub.

108 spillere, heraf 19 juniorspillere, var klar da klubmesterskaberne startede lørdag morgen.

Lørdag drillede vejret og spillet måtte kortvarig indstilles pga. lyn og torden. Søndag viste vejret sig fra sin bedste side med sol og en let brise.

 

Efter de indledende runder lørdag havde Martin Kamp lagt sig klart i spidsen i herre-rækken med en samlet score på 136 slag (4 slag under banens par). Nærmeste forfølgere er Lars Christensen og Frederik Bonde-Neltoft hhv. 7 og 8 slag efter.
Hos damerne havde Cecilie Larsen (sidste års mester) lagt sig i spidsen med en score på 148 slag med lillesøster Lærke som nærmeste forfølger blot 3 slag efter.

I junior-rækken har Victor Schou Johnsson taget føringen med 148 slag tæt fulgt af Mikkel Østergaard og William Schou Johnsson hhv. 3 og 6 slag efter.

Søndag blev der igen spillet rigtig flot golf. Martin Kamp satte ikke sin komfortable føring fra lørdagens runder over styr og kunne med en runde i 71 slag og en samlet score på 207 (3 slag under banen par) hæve klubmesterpokalen og lad sig hylde som klubmester 2020.

I damerækken var der spænding om mesterskabet til sidste hul. Lærke Larsen sikrede sig, med en flot runde i 70 slag og en samlet score på 221 slag, mesterskabet fra storesøster og sidste års mester Cecilie Larsen.

I junior-rækken var der også spænding til det sidste. I finalerunden præsterede Mikkel en superrunde i 72 slag og med en samlet score på 223 slag (og med ét slag ned til 2. pladsen) kunne Mikkel lade sig hylle som klubmester.

 

Klubmestre i de aldersbestemte rækker blev som følger:

Herre Mid-age:  Niels Jensen – 221 slag

Herre Senior: Ole Højgaard – 151 slag

Dame Senior: Solveig Højgaard – 164 slag

Dame Senior Veteran: Hanne Stoklund – 194 slag

Herre Veteran:  Jens Otto Højgaard – 153 slag

Herre Senior Veteran: Svend Kamp – 184 slag

 

Overall klubmester 2020: Martin Kamp (207 slag – 3 slag under banens par)

 

Lørdag blev der også dystet om klubmesterskabet med fuldt spillehandicap og vinderne her blev:

A-rækken: Carsten Poulsen (netto 66 slag)

B-rækken: Hanne Stoklund (netto 68 slag)

C-rækken: (Kaj Verner Hansen (41. point)

Junior-rækken: Mikkel Landbo Thomsen (netto 63)

 

Tillykke til alle klubmestrene.