Generalforsamling den 12. oktober 2021.
Formandens beretning 2021.
I år begyndte sæsonen i Ladies Section den 30. marts. Lige inden påske. I bestyrelsen var vi i tvivl om ,vi skulle starte eller vente til efter påske. Vi valgte at starte. Der var 12 fremmødte i A- og B rækken og 9 i C-rækken.
Vejret var perfekt. Op til 18 grader.
Cafeen var stadig lukket. Så for at råde lidt bod på dette, fik alle spillerne en goodieback med ud, som Ladies Section gav.
Igen i år stod Coronaen i vejen. Vi måtte mødes udenfor, men ikke inde. Så spillerne blev sendt ud og skulle aflevere deres scorekort i et gitterstativ, som hang udenfor. Præmieoverrækkelse foregik så den efterfølgende tirsdag.
Vi er 44 medlemmer i alt.
Vi har fået 13 nye medlemmer i år. Et par stykker har vi ikke set så meget til. Der har især været stor tilgang til C- rækken. Det er rigtig flot. Det er vi meget glade for.
Pga. coronaen har de nye medlemmer desværre ikke fået den modtagelse, som jeg kunne ønske mig. Da det har været noget med, at de kunne tage deres scorekort og gå ud at spille. Et af formålene med klubben er at skabe et socialt fællesskab og det har coronaen spændt lidt ben for.
Vi håber der blev rodet lidt bod på dette her sidst på året.
21. april åbnede Cafeen og vi kunne begynde at mødes efter spillet. Men vi måtte stadig ikke mødes indenfor. Så præmier blev stadig overrakt tirsdagen efter, udendørs.
I bestyrelsen var vi usikre på, om vi kunne bede nogle om at være sponsorer i år, da det var et helt fagområde der var ramt, som vi skulle ud at spørge. Men vi fik overraskende mange positive tilkendegivelser.
På det tidspunkt, hvor vores lille folder gik i trykken ,viste vi ikke ,om vi fik nogle sponsorer i år, så derfor er der sat 2 billeder ind i stedet, der hvor vi plejer at nævne vore sponsorer.
I år er det disse der har sponsoreret os:
Danomast
Skjold Burne Vine Grindsted.
Golfshoppen.
Skouniverset.
Beth Baun
Security låse
Sparekassen Kronjylland
Biosol v. Anette Madsen
Zinobel
GS. Revision
Farm Frites
Zoneterapeut Anita
Prikken/ Vorbasse.
Slikposen/DK.
Vi vil gerne takke dem alle. Vi er meget glade for deres bidrag.
Vi har haft forskellige spilformer i år. Det er:
Spil fra gul tee.
Slagspil
3 køller i backen
Slagspil/ tæl putt
Greensome
Holdbold.
Og den altoverskyggende stableford.
Vi har for første gang spillet en venskabsmatch med Ladies Section Brande Golfklub. Vi var inviteret til Brande. Vi var 14 spillere tilmeldte. Ud af ”det blå” hev Kirsten i Brande en pokal frem, som de jo vandt.
Og vi har spillet venskabsmatch med Ladies Section, Varde Golfklub. Varde var på besøg hos os.
Der kom 8 spillere fra Varde og vi var 16 tilmeldte. En rigtig hyggelig dag.
Så spillede vi, traditionen tro, match mod MS. her i Gyttegård. I år var det mændene der tilrettelagde dagen, så næste år er det os. 13 damer var tilmeldt.
Trofæet blev vundet af Lisbeth Høj for damernes vedkommende og Søren Vinter for herrernes vedkommende. De er vist havnet på samme matrikel.
Udflugten skulle være gået til Brande Golfklub i år. Men pga. for få tilmeldte blev turen aflyst.
Så er vi startet op med digital scoreindtastning. Der har været lidt bump på vejen, men generelt kører det fint. Vi skal stadig udfylde det almindelige scorekort. Dels pga. underskrift for rigtighed.
Og også hvis noget skulle gå galt i den digitale verden, kan vi altid redde situationen.
Så har vi fået en ny hjemmeside. Den skal vi også lige finde ud at manøvrere rundt i. Hanne Enggård er ansvarlig for den for LS´ vedkommende.
Vi har givet en blomst, da Jens Elvang stoppede og da Cafeen åbnede. Samt da Heidi og Torben
havde sølvbryllup.
Vejrmæssigt startede vi op med et lidt koldt forår, men så kom juli og august med varme og dermed skybrud. Vi måtte søge ly i vore tordenhuse et par gange. Efteråret har været ualmindelig smukt. I hvert fald om tirsdagen.
I lørdags havde vi afslutningsmatch. En rigtig god dag for de fleste af os. Vejret var perfekt. Der var dog et hold, som ikke havde så god en oplevelse. De var kommet i konflikt med et hold begyndere.
Og var en ret påvirket af dette. Det er ikke fordi jeg vil åbne denne konflikt igen, men bare understrege, hvor vigtigt det er at respektere hinanden derude, og holde en god tone. Det modsatte kan så nemt ødelægge den gode stemning.
10. august lavede Hanne Enggård en ”hole in one”. Flot klaret.
Jeg vil gerne takke Marianne for hendes arbejde i Ladies Section.
Til slut vil bestyrelsen gerne sige tak til medlemmerne for i år og håber vi ses til næste år.
Og ligeledes vil jeg gerne takke bestyrelsen for et godt samarbejde. Jeg synes vi har haft et godt samarbejde hen over sæsonen.

Helga Ludvigsen