Så nærmer tiden sig, hvor ”de gamle drenge ” skal på græs igen. Men hvis der er nye kommende medlemmer er de også velkomne. Husk at melde jer til via GOLFBOX – og svarer på de indsatte spørgsmål.

Hvis vejr og banen er klar starter vi op den 28. marts med en Stableford Match kl. 10.30. Bagefter er Mens Section vært med en gang suppe.

I 2020 vil vi kigge lidt på hastigheden af vores matcher. Vi berammer en match til 4 timer og 15 minutter. Hvis et hold kommer ind senere end de 4t og 15 min koster det hver mand en bøde på kr. 20,00. Ovennævnte betyder at vi fra i år har mødetid 10 minutter før opstart – eksempel Opstart kl. 16.30 = Mødetid kl. 16.20. De 10 minutter skal bruges til navneopråb, information og transporttid til hullerne. Dette nye tiltag får en indkøringsperiode, som er sat til april og maj månender. Et hold kan efter matchen ”frifindes” for bøden, hvis der kan argumenteres for, at foranliggende hold ikke lukker igennem, problemer med sammenfletning ved hul 1 og 18. Det foregår som altid på demokratisk vis mellem de implicerede parter og kan man ikke nå til enighed, tager Captain afgørelsen.

Sommerudflugten den 20. og 21. juni 2020 går til Himmerland Golf Resort i Gatten. Bemærk begge dage er tællende i Order of Merit. Foreløbig program som nedenstående:

Lørdag:

Kl. 11.30 Mødetid i Gatten

Kl. 12.00 Frokost

Kl. 13.30 Match – enten Backtee eller Garia

Kl. 19.00 3 retters menu – herfter præmieoverrækkelse og hygge!

Overnatning i dobbelt værelser – herudover fri adgang til fitness, badeland (hvis der bliver tid)

Søndag:

Kl. 07.00 Morgenmad

Kl. 09.30 Match – enten Backtee eller Garia

Kl. 14.00 Præmieoverrækkelse og afgang hjemad.

Prisen for turen til Himmerland vil være kr 1.550,00 incl præmier pr. deltager.
Sidste tilmeldingsfrist er den 17 april 2020 KL 23.59 !
Transporten til Gatten skal vi hver i sær sørge for, men det tager vi når tiden nærmer sig.

Det vil være muligt kun at deltage en af dagene, og prisen vil afhænge af om det er lørdag eller søndag og hvormeget man deltager i programmet.

Gyttegaard MS er også i år venskabsklub med Give, Vejle, Brande, og som noget nyt i 2020 også Jelling. Venskabsklubberne møder vi en gang pr. sæson, skiftevis ude og hjemme, til en venskabelig runde golf. I år skal vi spille hjemme mod Give og Brande, og ude mod Vejle og Jelling.

Vi har også en match, som vi kalder kønnenes kamp, der står mellem Ladies Section og Mens Section. Den arrangeres i 2020 af Ladies Section tirsdag den 7. juli og her forventer MS igen at sejrigt ud af!

Lørdag den 3. oktober skal vi deltage i en meget prestigefyldt hulspilsturnering (Ruder Cup) mellem kvalificerede spillere fra Brande, Give, Jelling og Gyttegaard. I år skal vi til Jelling som forsvarende mestre, og den pokal skal bare beholdes!

I 2020 sender vi også et hold af sted til Tøjeksperten Master 2020 (Vejle, Fredericia, Odder og Gyttegård) den 5. september i Odder Golfklub. Husk at dette er et heldags arrangement!.

Som om ovenstående ikke er nok, så arrangerer vi nogle hyggelige lørdagsmatcher, som Elg Tyr matchen og Afslutningsmatchen sidst på sæsonen, hvor vi giver den lidt ekstra gas med præmier, mad og drikke.

Her et link til vores Match Kalender 2020: http://www.gyttegaardgolfklub.dk/da-DK/Medlem/KLUB-I-KLUBBEN/MENS-SECTION/Matchkalender.aspx

Vi bortgiver hver match aften minimum 17 flasker vin til de først placeret i både A- og B- rækken, og de normale hul- og putte præmier. Derudover kan vi belønne flere afhængigt af deltagerantallet pr. række, samt at vores sponsorer kan vælge at spæde flere præmier i puljen.
Hver aften, hvor matchen afvikles med slagspil har vi kvalifikation til den årlige Elg Tyr match. Der kvalificeres både en spiller fra A- og B-rækken – så får vi også 2 gode historier/undskyldninger for, hvorfor man har brugt lige rigelige med slag på et hul.

Vi afslutter en match aften med at spise sammen i Cafeen. Det vil være muligt at bestemme ved tilmelding i Golbox, hvad man ønsker at spise – og her bliver det lidt svært for der vil være 3 muligheder:

* Varm ret til kr. 75,00

    * 3 stk. håndmadder til kr. 54,00
    * Et valg fra menukortet, der skal bestilles inden vi går ud.

Bemærk at når der er venskabsklubber på besøg, er det kun muligt at bestille varm ret.

For mange af os “gamle medlemmer” er vi blevet afhængig af Mens Section, fordi det ”tvinger” os på golfbanen. Nogle har evnen til at koble fra –  også fra jobbet, mindst én gang om ugen. Derudover kan man få flere golfvenner – ja rigtige venner – som man kan gå private golfrunder med, og nogle tager sågar på golfture sammen. Og jo flere runder man spiller jo bedre golfspiller bliver man og jo bedre kendskab/mindre frygt får man til specielt at spille slagspil!

Medlemsskabet for 2020 er uændret kr. 600,00 – man kan dog også deltage som gæstespiller – det koster kr. 40,00 pr. gang og man deltager ikke i præmierækken.

Bestyrelsen – Kaj Verner, Brian Holger og Dolle