MS  / Slagspil – 11. juni 2020 – Sponsor DEN JYSKE SPAREKASSE, Grindsted

49 forventningsfulde friske, kåde “unge” mænd og mødte frem til denne forholdvis pæne aften til en god gang golf. Vi havde mulighed for at starte op med Gunstart, sålænge vi ikke samledes mere end de 50 personer.

Fremover starter vi med Gunstart og mødes kl. 16.20 til fælles opråb – vi forventer at stå ved respektive teesteder kl. 16.30 og skal være inde igen senest 4 timer 15 min efter – ellers kan der komme bøder i tale til hele holdet. Der er også åbnet op for at vi kan mødes i cafeen bagefter til præmieoverrækkelse og spisning. Er der nogen der stadig har lyst til at gå ud tidligere på dagen, må man gerne dette, da det kan hjælpe med at vi ikke kommer over 50 personer om aftenen. Giv lige besked når du tilmelder i Golfbox, hvornår du så går ud.

En stor tak til aftenens Sponsor DEN JYSKE SPAREKASSE, Grindsted:

Placeringer i A-rækken: 1: William Brodin (66 netto) – 2: Casper Stoklund (70 netto) – 3: Erik Jensen (71 netto) – 4: Erik Enggaard (73 – S9)

Placeringer i B-rækken: 1: Søren Rasmussen (69 netto) – 2: Arne Egebæk (71 netto) – 3: Pregen Almskou (72 netto) – 4: Jørgen Ottosen (73 netto – S9) – 5: Kurt Bolding (73 – S9)

Putts blev i A-rækken vundet af Holger Sten Marcussen i 27 putts. I B-rækken løb både Søren Rasmussen med sejren i 25 putts.

Dem der endnu ikke har fået præmierne for aftenens eller tidligere matcher kan afhente de kommende matchaftener!

Næste match: MATCHKALENDEREN

Næste match den 18. juni afvikles med Gunstart – mødetid kl 16:20 med fælles oprab – HUSK afstand! Sidste frist for tilmelding er flyttet til onsdag kl 19.00.

Vi spiller det sædvanlige slagspil med putts. Der vil blive skrevet scorekort ud til dem der har lavet egne bolde tidligere på dagen, og de vil også få en SMS fra mig (kan være med et forkert tidspunkt i forhold til jeres egen booking).  Efter matchen lægges scorekort i MS-træpotkassen!

Check lige scorekoret for opdateret info.

HUSK nu alle, at opfører Jer ansvarlige og overhold alle regler og retningslinier vi har i denne her Corona-tid.

Dagens sponsor er STANSOMATIC v/Søren Bahnsen

Resultater fra den 11. juni:
Corona Stand-by (indtil vi må samles igen)
Snegle-Elgtyr match kvalifikation

HUSK vi er nød til at stå sammen – hver for sig – også i den kommende tid. Vel mødt på gode gamle Gyttegård !!!

MS Captain (Dolle)