MS  / Stablefod – 10. september 2020 – 5. Kval Ruder Cup

28 mænd fra Gyttegård var mødt frem til opstart af et nyt kapitel og æra i vores MS historie mod vores nye venskabsklub – Mens Section Jelling. Disse matcher afviklses i stableford og var vores 5. Ruder Cup kval. Captain var lidt spændt på om vi kunne klare at tage sejren og dermed den 3. pokal i rækken mod vores venskabsklubber i år. Og lad det bare være sagt med det samme – VI TOG DEN HELT NYE POKAL HJEM TIL GYTTEGÅRD!!!!!

Mens Section Jelling : 35,2
Mens Section Gyttegård 35,3

Matchen mod Jellings Captain udviklede sig hurtigt til en hulspilsmatch – skulle jo slåes for alt i verden – og det blev han også! Stort tak for indsatsen til alle Gyttegård drengene!!

Placeringer: 1: William Brodin (39 point), 2: Michael Albæk (38 point), 3: Svend Kamp (38 point), 4: Brian Majlund (35 point), 5: Tommy Andernsen (34 point), 6:Jørgen List (34 Point), 7: Carsten Blomberg (34 point), 8: Erik Bertelsen (34 point), 9: Preben Almskou (34 point), 10: Henrik Barfoed (33 point)/Kim Fyhn (33 point)

RUDER CUP 2020 stillingen:

RC kval

Næste match: MATCHKALENDEREN

Næste match den 17. september er 6. RC kval. runde – sidste chance for at kvalificerer sig i år til Ruder Cup 2020 den 3. oktober i Jelling. Mødetid kl 14:45 – Gunstart kl 15:00. Sidste frist for tilmelding er torsdag den 17/9 kl 13.00

Dagens sponsor: STANSOMATIC v/Søren Bahnsen

Resultater fra den 10. september:

   Order Of Merit – B

Resultater fra den 3. september:

Putt konkurrence

Ser frem til en hygglig aften på go’e gamle Gyttegård.

MS Captain (Dolle)

Klubmesterskab 2021Nye titler på spil for ALLE, uanset handicap

Som noget helt NYT afvikles der også et 18huls klubmesterskaber opdelt i 4 rækker efter handicap - række A, B, C ,D og junior. Klubmesterskab 2021 bliver hermed det første mesterskab hvor ALLE uanset handicap kan blive klubmester - SES VI?