Mens Section – Sommerudflugt Lübker

2021-06-29T14:43:47+02:0028/06/2021|

Til årests Sommerudflugt på Lübker Golf og Spa Resort ankom 23 veloplagte MS’er lørdag kl 11.30, samt 5 fordrukne mus, der var taget derop dagen før – så 28 Ms’er var samlet til opstart med en frokost inden 1. bold slog ud kl. 13.40.

Vi startede på sløjfen Sand og afsluttede på sløjfen Forest og her vi oplevede en god, men svære og tidskrævende sløjfer. Der var jo pres på for vi skulle jo gerne nå ind og se lidt bold i Restauranten – nogle nåede kampstart og andre nåede lige 2. halvleg. Og med fodboldkampens resultat, blev det også fejret på behørigt vis, endda nogle i Dannebrogsfarver. Efter kampen fik vi en 3 retters menu, der blev skyldet behørigt ned, samt dagens præmieoverrækkelse. Underholdning sørgede vi selv for, da Leon havde taget guitaren med og underholdte med sin sangskat inden vi skulle afslutte “festen” i Restauranten kl. 24.00

Søndag morgen skulle 1. bold slog ud kl. 08.30, efter en god gang morgenmad – nogle nøjedes dog med et lidt mindre morgenmåltid – af hvilken årsag vil jeg ikke udtale mig om. Vi skulle starte på sløjfen Sky og afslutte på sløjfen Sand – igen gode men også svære sløjfer. Nogen havde jo også arbejdet kraftigt på om lørdagen, at reducerer sin dømmekraft, nedsættelse af koncentrationsniveauet, sammentællingsproblemer og tålmodigheden. Vi afsluttede søndagen i Restauranten med diverse “dameøl”,  3 tarteletter og præmieoverrækkelse for dagen, samt udnævnelse af vores Overall vindere i hver række for weekendens runder.

Lørdagens placeringer:

A-rækken:
1. plads – 38 point: Michael Albæk
2. plads – 36 point: Lasse Uth
3. plads – 35 point: Lars Kristensen

B-rækken:
1. plads – 37 point: John Tholstrup Nybo
2. plads – 36 point: Søren Vinther
3. plads – 36 point: Michael Jensen

Nærmest flaget lørdag:

Hul 2 (Sand): Carsten Blomberg Hansen (2,27 m)
Hul 5 (Forest): Holger Sten Marcussen (0,81 m)
Hul 7 (Forest): Lars Kristensen (1,51 m)

LØRDAGENS LEADERBOARD

Søndagens placeringer:

A-rækken:
1. plads – 33 point: Captain Dolle
2. plads – 33 point: Søren Bahnsen
3. plads – 33 point: Jan Villadsen

B-rækken:
1. plads – 38 point: Jørgen Ottosen
2. plads – 36 point: Kaj Verne Hansen
3. plads – 36 point: Brian Majlund

Nærmest flaget søndag:

Hul 4 (Sky): Captain Dolle (2,39 m)
Hul 7 (Sky): Jesper Mikkelsne (4,20 m)
Hul 2 (Sand): Michael Jensen (4,83 m)

SØNDAGENS LEADERBOARD

Overall vindere for Weekenden

A-rækken: Søren Bahsen – samlet 67 point
B-rækken: Jørgen Ottosen – samlet 72 point

Tak for en hyggelig tur i et behageligt selskab denne weekend.

Vi ser frem til at vi mødes igen på torsdag til en hyggelig MS aften på go’e gamle Gyttegård.

MS Captain (Dolle)

Del denne side