Mens Section – European Winther Challenge

Kom godt i gang med din 2024 sæson ved at deltage i Mens Section indendørs turnering over 6 runder, i Lars Vegas indendørs Golfcenter i Egtved. Der er 2 starrtider tilgængelig for denne turnering. 4 Pladser kl. 15:00 og 12 pladser kl. 18:00

Starttid 5/2-2024 kl. 18:00 (og 15:00)

GGK-MS European Winther Challenge – der spilles over 6 runder med point til Order of Merit + der er dagspræmier og Præmie til vinderen.

 • BMW International Open – GC München Eichenried (20P)
 • Scottish Open – Royal Troon (10p)
 • Danish Golf Championship – Lübker Golf Resort (10p)
 • Omega European Master – Crans-sur-Sierre Golf Club (20p)
 • Open de France – Le Golf National (10P)
 • GGK-MS European Tour Championship – Wentworth West Course (40p)

5. februar

12. Februar

19. februar

4. marts

11. marts

18. marts

Der er start tider kl. 15:00 og kl. 18:00

Der kan købes mad, drikkevarer eller høfligheds-øl hos Lars Vegas

Der spilles med 3/4 handicap. Har du et trackman handicap allerede, er det selvfølgelig dette som er gældende.

Har du ikke spillet Trackman golf før, så anbefaler vi at du downloader App’en og laver en profil og under handicap tilføjer 3/4 Handicap.

Til dagsvinderen ALLE dage er der et gavekort til spil i Lars Vegas Golf.

Greenfee pr. runde er Kr. 130,- betales via MobilePay til Lars Vegas på stedet.

At træne golf i en TrackMan golf simulator kan være meget gavnligt af flere årsager. TrackMan er en avanceret teknologi, der bruger radar og andre sensorer til at analysere golfslag, hvilket giver spillere detaljerede data om deres slag, som hastighed, spinrate, svingbane, og meget mere. Her er nogle fordele ved at træne golf i en TrackMan:

 1. Præcis feedback: TrackMan giver øjeblikkelig og nøjagtig feedback på hvert slag, hvilket gør det muligt for spillere at forstå præcis, hvad der sker med deres slag, og hvad der skal forbedres.
 2. Forbedring af sving: Med detaljerede data om svinget kan golfspillere arbejde specifikt på at forbedre forskellige aspekter af deres sving, såsom svingbane, svinghastighed, og angrebsvinkel.
 3. Velegnet til alle vejrforhold: Da TrackMan kan bruges indendørs, er det muligt at træne året rundt, uanset vejret udenfor. Dette er især nyttigt i områder med lange vintre eller regnfulde sæsoner.
 4. Spil på berømte baner: Mange TrackMan simulatorer tilbyder virtuelle versioner af berømte golfbaner, hvilket giver spillere mulighed for at øve sig på og opleve forskellige baner uden at rejse.
 5. Analyse og sporbarhed af fremskridt: Ved løbende at bruge TrackMan kan golfspillere spore deres fremskridt over tid. Dette gør det muligt at sætte specifikke mål og følge udviklingen mod disse.
 6. Effektiv øvelse: Tid brugt i en TrackMan kan være mere effektiv end traditionel øvelse, da hvert slag giver værdifuld data, der kan bruges til at gøre målrettede forbedringer.

Vinderen af Mens Section Winther Challenger vil selvfølgelig modtage en anerkendelse i form af en præmie som udleveres den sidste dag. Ligeledes vil Captain være vinderens bordherre ved den første middag i Sommerturneringen.