Mens regnen silede ned udendørs, blev 1. runde af MS Winther Challenge afviklet indendørs, i Lars Vegas Golf.  Første runde blev spillet på GC München Eichenried – samme bane som senere på året er vært for BMW International Open

Carsten Dollerup har efter lang tids vinterpause bevaret formen (og sit gode humør) og indtager føringen på Order of Merit. Carsten gik -3 og var den eneste der brød par på den svære bane i Tyskland. Mikael Jensen spillede sig i rundt i Par (E) takket været en solid driver fra tee og John Pedersen spillede på rutinen, og sammen med Mikael indtager de 2. pladsen.

På leaderboardet findes også velkendte navne som Søren Bahnsen(+1) og Kenneth Råbjerg(+2)

SE RESULTATET HER

Tættest på flaget på de 155m lange par3 hul blev Bent Allan Seeman der også vinder et gavekort til Trackman Golf i Lars Vegas. LINK HER

Brian Majlund havde en svær sæsonstart