Ofte har årets GGK`er været et medlem af begynderudvalget. Det er det så ikke i år, og medlemmet har i øvrigt aldrig været medlem af dette udvalg. Ikke desto mindre er vores valg i år faldet på et medlem – som måske ikke kun i år – men i flere omgange har ydet en kæmpe indsats ved siden af familie og job.

Medlemmet er kendt af alle i Gyttegaard, og er kendt for sin altid positive indstilling, og smil på munden. Ingen er for stor og ingen er for lille til at snakke med den pågældende. Det er, et medlem som har været medlem i rigtig mange år. Personen er yderst imødekommende og hjælpsom. Man går ikke forgæves efter hjælp. Personen har en stor andel i det image som klubben har udadtil, og egentlig forstår jeg ikke helt, hvorfor personen ikke er medlem af begynderudvalget – men det kan jo nås endnu.

Banens udseende og ve og vel står højt for personen, og derfor har vi da også set Martin Kamp sidde og køre på tværs af alle vores greens med mere. Du har været et stor del af eliten igennem mange år, og samtidig taget ansvar med hjælp til klubben. Elitens super gode omdømme blandt os almindelige golfer har du med flere været gode til at værne om.

Derfor Martin vil vi godt lige påskønne denne indsats, så kom op og modtag en klapsalve og en lille erkendtlighed.