Vi er rigtig glade for at kunne byde Heidi og Torben velkommen til Gyttegård Golf Klub udtaler Hans Bennetzen, formand for Gyttegård Golf Klub og fortsætter ”Vi har en klar forventning om, at vi med Heidi og Torben har fundet det helt rigtige par til at forestå den fremtidige drift af cafeen, både med hensyn til servicering af klubbens medlemmer og gæster i hverdagen, men også med hensyn til udvikling af fest- og arrangementsdelen, hvor Gyttegård har fine faciliteter i det naturskønne Grene Sande” slutter formanden.
Heidi og Torben har de sidste 2 år drevet cafeen i Fredericia Golf Club, så de kender til hverdagen i en golfklub og de mange forskellige ønsker og behov der er.
”Vi lægger stor vægt på at levere god mad og god service til medlemmer og gæster og dermed bidrage til klubbens vision om at give medlemmer og gæster gode oplevelser og forbedre livskvaliteten” udtaler Heidi og slutter ” I Gyttegård er der meget fine faciliteter til afholdelse af fester, receptioner mm. og der er tilmed fine køkkenfaciliteter, så vi glæder os til at starte i Gyttegård og blive en del af klubben og det faste team.”
Heidi der uddannet kok, har mange års erfaring fra branchen hvor hun bl.a. i en årrække har været køkkenchef på Fuglsangcenteret i Fredericia. Hun er således vant til planlægning og afvikling af fester, receptioner, konfirmationer, seminarer, møder mm.

Ønskes yderligere information kontakt venligst Jens Elvang i sekretariatet.

Med venlig hilsen

Sekretariatet