Kære frivillige,

Vi er kede af at må meddele, at den planlagte udvalgs-/thanksgiving-turnering søndag den 18. april flyttes til efter sommerferien.

Vi havde håbet på at cafeen var åben, så det var muligt at afvikle den sociale del i forbindelse med turneringen. Men dette er desværre ikke tilfældet og derfor er det besluttet at flytte afviklingen til efter sommerferien.

Vi glæder os til at invitere alle jer frivillige til en dag med golf, dejlig mad og hygge på den anden side af sommerferien.

Ny dato bliver meldt ud senere.

Med venlig hilsen
Hans Bennetzen & Jens Elvang

Klubmesterskab 2021Nye titler på spil for ALLE, uanset handicap

Som noget helt NYT afvikles der også et 18huls klubmesterskaber opdelt i 4 rækker efter handicap - række A, B, C ,D og junior. Klubmesterskab 2021 bliver hermed det første mesterskab hvor ALLE uanset handicap kan blive klubmester - SES VI?