Sydbank Fonden har doneret penge til indkøb og opsætning af Projektor til medlemslokale i Gyttegård Golf Klub.
”Vi er rigtig glade for donationen fra Sydbank Fonden til indkøb af Projektor” udtaler Hans Bennetzen, formand Gyttegård Golf Klub og fortsætter ”men den nye projektor kan vi nu igen gennemfører undervisning og afholde møder hvor materialet kan præsenteres skarpt og flot. Stor tak til Sydbank for støtten” slutter Hans Bennetzen

Billede: Donationen fra Sydbank Fonden overrækkes af Maja Enggaard, Sydbank Billund til Hans Bennetzen, Formand Gyttegård Golf Klub.

/Sekretariatet

Klubmesterskab 2021Nye titler på spil for ALLE, uanset handicap

Som noget helt NYT afvikles der også et 18huls klubmesterskaber opdelt i 4 rækker efter handicap - række A, B, C ,D og junior. Klubmesterskab 2021 bliver hermed det første mesterskab hvor ALLE uanset handicap kan blive klubmester - SES VI?