Vi får mange tilbagemeldinger fra glade medlemmer og gæster som alle roser greens som er hurtige og “true”. Der er vi meget glade for og fortsætter det gode arbejde med at gøre den endnu bedre.

Roughen er blevet høj og volder de spillere som ikke kan ramme fairway problemer. I skrivende stund venter vi på levering af ny roughklipper, som skulle have været leveret, men er forsinket fra  leverandørens side.

Så indtil da er opfordringen herfra er at holde bolden på fairway.

Med venlig hilsen
Jens Elvang

 

Klubmesterskab 2021Nye titler på spil for ALLE, uanset handicap

Som noget helt NYT afvikles der også et 18huls klubmesterskaber opdelt i 4 rækker efter handicap - række A, B, C ,D og junior. Klubmesterskab 2021 bliver hermed det første mesterskab hvor ALLE uanset handicap kan blive klubmester - SES VI?