Det er en glæde at vi pr. 1. september kan byde Morten Møller velkommen som ny golfmanager på Gyttegård.

Morten bliver, ligesom Jens Elvang var det, ansvarlig for den daglige drift af Gyttegård Golfklub, med direkte reference til klubbens bestyrelsesformand. Morten er 44 år, og har været ansat på Great Northern i Kerteminde, som Sales and Operations Manager.

Tidligere har Morten haft 16 års erfaring indenfor biludlejning. De sidste 6 år som distriktschef hos Avis i Syddanmark. Gennem sit arbejde på Great Northern har Morten fået en god erfaring omkring, at få en golfklub til at fungere optimalt, give alle besøgende gode oplevelser og gennemføre tiltag som øger interessen for golf. Morten har de sidste 22 år selv spillet golf.

Med ansættelsen af Morten er vi sikre på, at vi kan videreudvikle Gyttegård, til en endnu bedre golfklub.

/Hans Bennetzen

Klubmesterskab 2021Nye titler på spil for ALLE, uanset handicap

Som noget helt NYT afvikles der også et 18huls klubmesterskaber opdelt i 4 rækker efter handicap - række A, B, C ,D og junior. Klubmesterskab 2021 bliver hermed det første mesterskab hvor ALLE uanset handicap kan blive klubmester - SES VI?