Med udgangen af marts måned 2022, stopper Fredrik Johnsson som træner her i Gyttegård Golf Klub, da han tiltræder som ny træner i Kolding Golf Klub. Fredrik har igennem de sidste 8 år været et stort aktiv for klubben. Vi vil gerne takke Fredrik for hans store indsats og ønsker Fredrik al mulig held og lykke fremover.

 

Bestyrelsen og undertegnede vil bruge den kommende tid på, at finde en ny træner, så vi kan være klar til sæsonstarten i 2022.

 

Eventuelle spørgsmål rettes til Golfmanager Morten Møller på tlf. 30912382 eller mail mm@ggk45.dk

Klubmesterskab 2021Nye titler på spil for ALLE, uanset handicap

Som noget helt NYT afvikles der også et 18huls klubmesterskaber opdelt i 4 rækker efter handicap - række A, B, C ,D og junior. Klubmesterskab 2021 bliver hermed det første mesterskab hvor ALLE uanset handicap kan blive klubmester - SES VI?