d. 16. september 2022 modtog vores Greenkeeperelev, Christian Nicolajsen endeligt sit svendebrev efter næsten 3,5 års uddannelsesforløb. Christian har været ansat siden 1. april 2019, og fra september 2020 været fungerende Team Koordinater for greenkeeperne.

Christian startede i golfklubben som helt lille juniorspiller, og fandt med tiden interessen i greenkeeperfaget. Vi er derfor meget glade for, at vi har kunne fange én af vores egne medlemmer til at bestride endnu et job i klubben, og vi kan nu også glæde os over, at han efterfølgende har valgt at blive hos os.

Christian siger også selv, at han er meget glad; At jeg nu er færdigudlært som greenkeeper, og har fremtiden på plads er jo i sig selv fantastisk. Jeg har mange at takke for den store udfordring undervejs, og ikke mindst hjælpen gennem de sidste par år. Derfor står jeg også igen med stor taknemlighed for, at golfklubben har givet mig mulighed for både uddannelse og fremtidig samarbejde. Jeg glæder mig hver dag til at gå på arbejde, og finder mig selv meget godt tilpas der hvor stolen er placeret. Jeg brænder for klubben, greenkeeperfaget og vil gøre mit bedste for at skabe gode oplevelser for medlemmer og gæster i fremtiden.

Greenkeeperuddannelsen er kombinereret med både skole, og praktiske ophold. Undervejs i uddannelsen har han også været på små korte visit blandt andre kollegaer for, at suge inspiration og erfaring med tilbage til vores klub.

 

Christian er fra 1. oktober tiltrådt som ny chefgreenkeeper.