Vi syntes ikke det er længe siden vi gik rundt i shorts og nød sommeren på vores skønne bane, som har stået helt fantastisk flot i år – alligevel er sæsonen nu ovre og julen står for døren.

Vi ser stadig glade golfere på banen, som trodser al slags vind og vejr, og nyder en runde med gode venner – det er dejligt. Fantastisk at vores greenkeepere gør det muligt for os at spille under meget forskellige vejrforhold samtidigt med at de værner om banen, som er vores største aktiv.

2022 har budt på store ændringer i staben, med ny Golfmanager, Træner og Chefgreenkeeper. Med god hjælp og opbakning fra alle i klubben, både ansatte og medlemmer, er de 3 landet godt, og glæder sig til at fortsætte den gode udvikling i GGK.

Vi ønsker os inderligt en ny forpagter til caféen, og tror her på et lille julemirakel…

DGU spår at golfsporten går et udfordrende år i møde, med forøgede udgifter, medlemsafgang og flere restriktioner for banedriften, men vi arbejder hårdt for at klare de udfordringer vi står overfor, og har troen på at det bliver et godt år. Tak for de donationer vi modtog i efteråret – det er en kæmpe hjælp for klubben, som resulterede i en momskompensation på hele 155.000. TAK.

Sluttelig en stor tak til vores mange frivillige, uden dem ville vi ikke kunne gennemføre mange af vores aktiviteter. Det frivillige arbejde er en vigtig og uundværlig hjørnesten i GGK.

Med ønsket om en glædelig jul og et godt nytår.

På vegne af bestyrelsen & de ansatte i GGK
Ditte Dam Øhlenschlæger