I den kommende periode vil der løbende blive arbejdet på greens, således vi kan skabe en endnu bedre putteoverflade.

Derfor vil vi fredag d. 9/6 prikke greens med meget små spyd, så vi kan skabe ilt til vores rødder. “Operationen” her gøres uden efterfølgende topdress, og meget minimale gener. Det betyder altså, at de er spilbare umiddelbart bagefter.

Mandag d.12/6 vertikalskære vi greens, og kommer efterfølgende et meget tyndt lag topdress på. Ved en vertikalskæring fjerner vi overskydende græs, samtidig med at vi udnytter topdressen til at gøre greens endnu mere jævne. I forbindelse med dette indgreb vil I opleve, at greens bliver væsentligt hurtigere og meget mere kontrollerende. I kan derfor forvente greens i topform, og spilbare med det samme.

Er du nysgerrig på, hvorfor det er nødvendigt med de her intensive plejetiltag af greens – så klik her

Med venlig hilsen

Christian Nicolajsen
/Chefgreenkeeper