Vi gjorde det – vores elite divisions herrer har spillet sig til en finaleplads. Stort tillykke
Den 16-17. sept. skal Gyttegård igen deltage til finalespillet som i år skal spilles på København Golf klubs bane i Dyrehaven.
Det blev en realitet da holdet søndag ”kun” tabte 12-6 til Silkeborg. Odder vandt puljen med 9 point og tager turen med os til hovedstaden. De øvrige hold fik alle 5 point men de indbyrdes opgør sendte altså os i finalespillet og Aalborg, som vi slog lørdag, må efter over 30 år i elitedivisionen en tur ned i 1. division. Vi ved allerede nu at vores modstander lørdag den 16. september bliver de forsvarende danmarksmestre fra Smørum.
Weekend vil derudover blive husket for at Victor B. Eskildsen fik hans debut på elitedivisionsholdet. Han vandt alt hvad han fik lov til at spille. Lørdag vandt han hans foursome sammen med Martin 4/2 og søndag vandt han hans single 2/0. Flot debut af Victor.
Damerne sluttede stærkt med en udesejer over Aabenraa og endte dermed som en flot to’er i puljen. Hvert år vi får i 1. division er en god læring for holdet og det er dejligt at se at Gyttegårds damer også er med fremme i toppen af dansk golf.
Gyttegårds 3. divisions herrer sluttede også som to’er i deres pulje. Kaj Lykke viste sig at være det bedre hold og det eneste hold der kunne slå Gyttegård. Det betyder at Gyttegårds 2. hold igen næste år er at finde i 3. division. Mange af de unge spiller er rigtig trådt i karakter i år og det lysner for at flere af spillerne, der lige som Victor, måske kan tage det fulde skridt op på 1. holdet en dag.
På ungdomsholdet var der også kun et hold der kunne slå Gyttegårds. Varde vandt dermed 2. divisions puljen og efterlod Gyttegård på en flot anden plads. Igen er der høstet rigtig god erfaring på holdet og når man oplever spillerne i kamp, kan man godt fornemme viljen til sejer. Der er som på herrernes 2. hold meget godt til fremtidens Gyttegård hold at finde på dette ungdomshold.
Eneste hold der ikke blev to’er var seniorerne som blev nummer tre. Det betyder at holdet også det kommende år er at finde i 3. division.
Her finder du udvalgte billeder fra lørdagens hjemmekampe og stillinger fra hver pulje.
Se mere om hele Eliten på vores hjemmeside HER