Vi er utroligt stolte og begejstrede over at kunne dele nyheden om, Nicolai Højgaard netop er blevet udtaget til at repræsentere Europa i den kommende Ryder Cup!

Dette er en enestående præstation og en ære, der ikke kun løfter Gyttegård Golfklub, men også dansk golf. Det er selvfølgelig de helt enestående færdigheder, træning, dedikationen til sporten og  de sportslige resultater, som nu bliver anerkendt af den europæiske Ryder Cup kaptajn Luke Donald.

Ryder Cup er den mest prestigefyldte golf turnering i golfverdenen, hvor de bedste spillere fra Europa og USA konkurrerer mod hinanden. At blive udvalgt til dette hold er en drøm for enhver professionel golfspiller, og det er nu gået i opfyldelse for Nicolai Højgaard.

Tillykke, og held og lykke Nicolai Højgaard

Se Captain’s Picks 2023 Ryder Cup