Vi syntes ikke det er længe siden vi gik rundt i shorts (og regntøj) og nød sommeren på vores skønne bane, som igen har stået helt fantastisk flot i år, selvom sommeren dog bød på masser af regn – alligevel er sæsonen nu ovre og julen står for døren.

Vi ser stadig glade golfere på banen, som trodser al slags vind og vejr, og nyder en runde med gode venner – det er dejligt. Fantastisk at vores greenkeepere gør det muligt for os at spille under meget forskellige vejrforhold samtidigt med at de værner om banen, som er vores største aktiv.

I oktober bød vi Victor velkommen ombord som greenkeeperelev, og han gør det fantastisk. Vi fik desværre en opsigelse fra vores gode Pro Nicolai, som er rykket tættere på hjemmet på Fyn, vi ønsker ham god vind i sit nye virke. Vi ønsker os inderligt en ny dygtig træner, og arbejder ihærdigt på det, så her tror vi på et lille julemirakel…

2023 har været et udfordrende år for vores greenkeepere. Først kom der ikke noget vand, og så kom der alt for meget. Regler og krav blev igen strammet for driften og vi skal omstille os til en endnu grønnere profil. Men en kæmpe TAK til vores engagerede greenkeeper team som har løst alle udfordringer de møder på bedste vis.

DGU spår at golfsporten går et udfordrende år i møde med stadig høje udgifter og flere restriktioner for banedriften, men vi arbejder hårdt for at klare de udfordringer vi står overfor, og har troen på at det bliver et godt år. Tak for de donationer vi modtog i efteråret – det er en kæmpe hjælp for klubben, som resulterede i en momskompensation på hele 127.000. TAK.

2024 bliver på mange måder spændende – vi har en del nye i bestyrelsen som glæder sig til at trække i arbejdstøjet for klubbens bedste, og så skal vi fejre klubbens 50års jubilæum sammen med alle Jer medlemmer.

Sportsligt har vi alle med glæde fulgt Rasmus og Nicolajs triumfer – bedre ambassadører skal man lede længe efter. Vi er stolte af alt det i er og kan. En kæmpe ydmyg tak til Nicolaj for at betænke klubbens juniorer med den flotte pengepræmie der fulgte med Den Gyldne Golfbold – det kommer til at gøre en forskel for alle klubbens yngste.

Sluttelig en stor tak til vores mange frivillige, uden dem ville vi ikke kunne gennemføre mange af vores aktiviteter. Det frivillige arbejde er en vigtig og uundværlig hjørnesten i GGK.

Med ønsket om en glædelig jul og et godt nytår.

På vegne af bestyrelsen & de ansatte i GGK
Ditte Dam Øhlenschlæger