1.

 Igen et spændende år i Tirsdagsklubben med mange udfordringer på grund af Coronaen.

 

Det har igen været et år præget af Coronaen. Forsamlingsforbuddet spændte ben for vores indendørs

Arrangementer i Klubhus og Cafe.

Men vi fik det arrangeret, så vi kunne mødes til golf med forskellige starttidspunkter og med samling i gården og på terrassen ud mod hul 18’ green.

Vi måtte så springe spisning og præmieuddelingen over. Præmierne kunne så afhentes ugen efter i henhold til gældende regler.

 

Foråret gik godt trods restriktionerne og folks forsigtighed/bekymring for smitten. Til trods for det, var der en god tilslutning.

 

Ved turneringsstarten den 23. marts var der 73 spillere, det var rigtig flot.

Deltagelsen i vores turneringer har over året har været fin. Typisk har vi været 67 – 81 deltagere.

Efter 11. juni kunne vi igen være 100 indendørs og ubegrænset ude i gården.

Så vi nærmede os normaltilstande, dog spritter vi stadig og passer på med afstand og berøringer.

 

Vi fik ikke afholdt den fysiske generalforsamling i 2020 og vi kunne heller ikke afholde den i foråret 2021. Vi valgte derfor at afholde den skriftlig. Og det gik jo ganske fint.

 

2.

Vi har spillet 31 turneringer i år, og som nævnt tidligere, med en god tilslutning. Vi har ikke haft spillere i D rækken den med 9 huller i år, så den overvejer vi at lukke ned.

 

Vi er i år 108 medlemmer, ganske få mindre end sidste år.

Vi ved ikke hvad årsagen er, men Coronaen kan godt have holdt folk lidt på afstand.

Vi har spillet 2 gange på udebane. Herning Golfklub den 5. juni. Der var vi 51 glade spillere, der spillede deres dejlige parkbane med udfordrende vandhuller og kanaler i godt vejr, og sluttede dagen af med en god middag i restauranten.

Vi spillede Give Golfklubs bane 31. august. Det var en rigtig fin tur, og Give har jo en dejlig spændende bane med mange udfordringer. Det var flot vejr, og her sluttede vi af med en rigtig flot middag. Det var en rigtig god dag.

 

Onsdag den 30. juni skulle vi have været til Haderslev og spille venskabsmatch. Det blev desværre aflyst på grund af manglende tilslutning. Det er lidt ærgerligt, hvad er mon årsagen.

 

Vi har spillet greensome, som altid er spændende. Vi har spillet med 4 jern, og vi har spillet Mexican Scramble, som spillerne syntes er rigtig sjov og spændende at spille.

Rød bold har vi lagt lidt på is, da det ikke var muligt at spille på grund af Coronaen. Det har måske heller ikke så stor interesse mere, vi får se, hvad vi gør frem over.

 

Vi har holdt bestyrelsesmøder, men ikke som vi plejer, vi har holdt dem virtuelt indtil sommerferien, derefter kunne vi mødes i klubben igen.

 

3.

Vi har indført mobil scoreindtastning, og det ser ud til, at det er lykkedes rigtig godt. Bestyrelsen testede det på en Golfferie, og efterfølgende underviste vi de 43 deltagere, der var meldt til Rejseholdets Golfferie til Farsø, således de kunne bruge det på de 3 runder golf, vi havde der. I Begge tilfælde gik det rigtig godt.

Efterfølgende har vi så indført det i vores turneringer. Vi har så sørget for, der var en eller to fra Golfferien på hvert hold, vi sendte ud, således de kunne instruere de øvrige medlemmer. Det er gået fint, og nu kan vi være færdige med indtastning/kontrol af scores, når sidste hold er kommet ind.

 

Vores Golfferie med ”Rejseholdet” forløb rigtig godt, vi var 46 deltagere, hvoraf de 43 spillede golf. Det var en super god tur til en meget ”fornuftig pris” Succesen var så god, at jeg har reserveret den igen til næste år. Det bliver den 14. august og 5 dage frem med 3 spilledage. Der vil komme invitation ud senere.

 

Vi har en flot golfbane, den er blevet flot grøn og velplejet. Her på det sidste er fairways dog blevet smallere, og der er samtidig blevet længere fra tee stedet til fairway. Ting som vi seniorer selvfølgelig ikke er så glade for, da vi ikke er så langt slående som elitespillerne. Greens er dejlig hurtige, og vi håber de får styr på de sygdomme der truer dem.

Vi takker for et godt stykke arbejde, vi ved I lægger meget arbejde i det.

 

Vi har fået nye forpagtere i Golfcafeen, og det er jo altid spændende, når man skal indlede et nyt samarbejde på så vigtigt et område som mad og drikke. Vi er kommet godt fra start med Heidi og Torben, vi vil gerne rose dem for god mad og et fint samarbejde.

 

4.

Vi har også fået ny Golfmanager (forretningsfører) og med den korte tid vi har arbejdet sammen med Morten, har vi fået et rigtig godt indtryk, og jeg er sikker på, at vi får et godt samarbejde frem over. Også tak til Ulla, som altid er meget villig til at hjælpe os i enhver henseende.

 

Jeg vil gerne sige tak til alle jer Tirsdagsgolfere, der bakker op om klubben, I møder troligt op tirsdag efter tirsdag uanset vejr og vind, og for det meste i godt humør.

Det har været dejligt, at vi har kunnet mødes i Tirsdagsklubben i denne periode, hvor næsten alt andet har været lukket ned.

 

Vi mødes igen i 2022, hvor vi starter den 22. marts. De to første gange kl. 10.00.

 

Husk at indbetale kontingent inden golfstarten den 22. marts.

Kontingentet indbetales på konto nr.: 8210-6270137774

Husk medlems nr. Du kan også betale med Mobilepay 26021.

 

Tak for en god Golfsæson 2021 og tak for jeres opbakning til vores ture og turneringer.

 

P.b.v.

Leo Andersen

Formand