Tirsdagsklubbens golfferie 2022 blev afviklet 14-18. august

Blot 2 timer efter invitationen blev udsendt i Januar, måtte Leo melde udsolgt. 40 golfspillere og 2 ægtefæller var klar til turen. Det er fantastisk at arrangere sådan en tur, når opbakningen er så stor.

Søndag eftermiddag var der ankomst på hotellet, hvor alle kunne sidde ud i det gode vejr og nyde et glas

Mandag skulle banen i Sebber Kloster prøves af – udsigten var fantastisk og på skovbanen skulle man holde tungen lige i munden for at holde bolden i spil.

Tirsdag gik turen til Hvalpsund Golf Club. Her kunne man nyde den flotte udsigt over Limfjorden samt udsigten over svanesøen.

Onsdag sluttede man af i Hobro Golfklub. Dagens absolut bedste oplevelse var Niels Peters Hole in One på hul 14. Her var der en særdeles spændende Hole in One præmie, nemlig en ny Hyundai Kona med brugsret i et helt år. Men om bilen havner hos Niels Peter, ved vi først senere, da alle der laver Hole in One inden årets afslutningsmatch, skal putte om bilen i en større putte konkurrence. Vi krydser fingre for Niels Peter og håber han bliver den glade vinder der kan bruge bilen et helt år. Whiskey vandt han dog traditionen tro til alles store glæde i klubhuset.

Der blev hver dag dystet om fine præmier, og samlet blev der også kåret nogle vindere

  • Damerækken blev vundet af Birgitte Borg med 104 point
  • Herrerækken blev vundet af Holger Jensen med 99 point
  • Pokalen for den mest scorende på tuen blev vundet af Birgitte Borg

Tak for en fantastisk tur – vi har mange ting at være stolte af i Tirsdagsklubben

På vegne af Leo Andersen, tirsdagsklubben