1998 – 2023

 

I år er det 25 år siden Tirsdagsklubben blev etableret.

Mænd og Kvinder spillede sammen i sensommeren 1998, dog ikke i Gyttegård, men i henholdsvis Esbjerg og Varde Golfklubber.

Det blev her aftalt, at det var en god ide at starte en fælles klub, hvor kvinder og mænd spillede sammen.

Den 24 november var der fælles julefrokost i Gyttegård, hvor det blev besluttet at starte Tirsdagsklubben. Senere på måneden mødtes man, og en egentlig konstituering af bestyrelse og vedtægter blev dannet.

Man var ikke i tvivl om navnet, det skulle være TIRSDAGSKLUBBEN.

Man spillede første gang i Tirsdagsklubben den 6. april 1999. Kontingentet var denne gang 300 kr. Og der mødte 45 spillere op på dagen, og sæsonen sluttede med 64 spillere.

Vi har besluttet at fejre det, i det år Tirsdagsklubben blev stiftet. Tirsdagsklubben spiller jubilæumsmatch den 26. september.

Tirsdagsklubben er en forening for alle, der har opnået et handicap på 45. Men det er især den ældre del af befolkningen, der er medlem hos os, da vi spiller tirsdag formiddag, hvor folk typisk er på arbejde. Tirsdagsklubbens formål er at fremme interessen for golfsporten, og styrke det sociale samvær.

En mere detaljeret artikel finder I på Gyttegårds hjemmeside under: 1. medlemmer derefter 2. klub i klub og 3. Tirsdagsklubbens historie.

 

Med venlig hilsen

Leo Andersen

Formand Tirsdagsklubben