Beretning for et godt år 2023 i tirsdagsklubben.

 

Det har været et godt og stabilt jubilæums år for tirsdagsklubben. Vi har haft en fornuftig tilgang af medlemmer, vi har været et stabilt antal spillere gennem sæsonen, så alt i alt et godt år.

1.

Vi havde turneringsstart 21. marts, det var dårligt vejr, men den hårde kerne mødte op, vi var 33 deltagere.

Deltagelsen over året har været fint, især når det har været fint vejr. Vi har typisk været 65 til 75 spillere.

Vi havde planlagt 33 turneringer, og en er blevet aflyst på grund af uvejr. Men ellers har vi haft perioder med rigtig godt sommervejr, men vi har også været ramt af regn og storm, især her i efteråret. Det har holdt flere spillere hjemme, det er trods alt sjovere at spille golf, når vejret er med os.

 

Vi er 107 betalende medlemmer i tirsdagsklubben i år.

Vi har spillet 2 gange på udebane. Den 23. maj spillede vi Brande Golfklub, der var god tilslutning, og vejret var godt. 50 velmotiverede golfspillere var mødt op til en dejlig golfdag på Brandes spændende bane. Vi sluttede en dejlig dag af med en velsmagende frokost i deres skønne klubhus.

Den 5. september var vi så i Give, det er altid spændende at komme til Give Golfklub. De har en dejlig bane med gode udfordringer, og det er altid spændende, om man kommer i eller over kanalerne. De har fået ny bestyrer i Cafeen, så det var spændende, hvad hun kunne byde på. Vi blev absolut ikke skuffede, det var en kanon god buffet vi fik med 4 varme retter. Det var rigtig godt vejr, og de 50 fremmødte havde en kanon dag.

 

2.

Vi har også i år haft forskellige spilleformer, Stableford, greensome, holdspil, mexican scramble og spil med 4 jern.

Vi er kommet godt med, med elektronisk indtastning, det er sjældent, der er svipsere. Det er rart, for det tager kun kort tid for os, at komme med resultaterne af dagens golfrunde. Så når de sidste er inde, kan vi gå til præmieoverrækkelse. Desuden styrker det det sociale islæt, at vi kan spise sammen.

 

”Udenlandsturen” gik igen i år til Farsø Golfakademi.

Vi spillede Roldskov Golfklub første dag, og Aars Golfklub anden dag for så at slutte af på hjemmebanen i Hvalpsund Golf Club. Atter igen en super god Golfferie, og der var stor tilkendegivelse for at gentage succesen.

Det gør vi så, det bliver den 11. august til 15. august 2024. Reserver allerede nu denne dato til Golfferie.

Jeg kender ikke på nuværende prisen, men den vil næppe afvige nævneværdig fra sidste år. Af baner vi skal spille, ligger kun hjemmebanen Hvalpsund Golf Club fast.

Efter vi har øget antallet af pladser, kan man allerede nu forhåndsreservere plads til næste år, send blot en mail til mig.

 

I år har vi 25-års jubilæum, vi har fejret jubilæet med en jubilæumsturnering den 26. september. Der var god tilslutning denne dag, og vejret var fint. Vi fik en fin middag, og der var supergode præmier, både placeringspræmier og til sidst trækkepræmier, ingen gik tomhændet hjem. Vi havde også et par sjove indlæg, med regelspørgsmål, vi havde nærmest flaget, og vi havde den sjove med nærmest snoren. Der var flotte præmier, som jubilæumsudvalget havde skaffet ved hårdt benarbejde, så en stor tak til dem. Og i øvrigt også en stor tak til

sponsorerne. Det var en stor dag, og det var en rigtig god dag, som vi sent vil glemme.

 

 

3.

Vi kan også i år glæde os over en flot og spændende golfbane, godt arbejde af greenkeeperne. Vi havde nogle ønsker til driving range, vi ville gerne have skilte med angivelse af antal meter, dette ønske er blevet opfyldt til glæde for alle. Der var også ønske om at få 50 m. markering på fairway, dette ønske er også opfyldt, så tak for det. Vi har en lille udfordring, med afstanden fra Tee steder til fairways forkant, der er nogle os seniorer, der ikke altid kan komme på fairway i første slag, og det er ikke særlig motiverende for golfspillet. Den er givet videre til de rette personer, så det forventer vi løser sig.

 

Vi har fået forpagtere i cafeen igen (Den lille kok), det er vi rigtig glade for. Vi havde nogle bump på vejen i starten, de skulle lige kende vores ønsker og behov, og vi skulle lige tilpasse os deres tilbud til os. Men vi har fået rettet op på det, så det fungerer fint nu. Vi får noget dejlig mad, og der er nok af det, så vi håber på fortsat godt samarbejde.

 

Vi har et godt samarbejde med vores golfmanager Ditte og Ulla i sekretariatet. De vil gøre alt, hvad der står i deres magt for os, det er vi rigtig glade for. Tak for det.

 

Vi må så sige farvel til vores træner Nicolai, det var ærgerligt, men afstanden til jobbet blev på sigt for meget for Nicolai og familielivet. Vi håber så på en ny træner i det nye år.

 

Tak til alle jer Tirsdagsgolfere, der troligt møder op tirsdag efter tirsdag og trodser vind og vejr. I er altid i godt humør og gå på mod til strabadserne på banen. Og skulle det ikke hver gang være gået godt, ja så kommer humøret tilbage igen, under hyggelige former under det sociale samvær og spisningen. Se det er det der gør Tirsdagsklubben stærk.

 

 

4.

Tirsdagsklubben har plads til flere medlemmer, så er der nogen i jeres omgangskreds der spiller golf, må I godt anbefale dem at prøve Tirsdagsklubben.

 

Vi mødes igen i det nye år tirsdag den 26. marts kl. 10.00

Husk at betale kontingent inden Golfstarten.

Kontingentet kan betales med mobilepay 26021, eller

På konto nr. 8210-6270137774 husk medlems nr.

 

HCP for nye medlemmer i 2024 er fortsat 45

 

Tak for en god golfsæson i 2023, tak for opbakningen til vores turneringer både ude og hjemme. Ligeledes tak for opbakningen til vores golfferie.

Sidst men ikke mindst tak for opbakningen til det frivillige arbejde i Gyttegård Golfklub.

 

P.b.v.

 

Leo Andersen

Formand