Online golf er en mulighed i denne tid og vi er nogle medlemmer i Gyttegård der har lavet et fælles online sted hvor vi kan spille med hinanden.
Det er være sjovt og udfordrende, og en ny tilgang til det at spille golf. Hvem er bedst online??
På sigt har vi mulighed for at lave Gyttegård banen digitalt og spille den hjemme i stuen – Men indtil da kan vi mødes på alle de kendte baner i verden som allerede findes på WGT.
World Golf Tour WGT har eksisteret i mange år, og vi har ikke som sådan noget med spillet at gøre, men de giver mulighed for at vi kan samles i en klub for medlemmer. Vi har allerede oprettet en Gyttegaard Country Club i spillet, hvor du kan vælge at være medlem og spille interne turneringer.
Som ude i virkelighed starter du som begynder og efterhånden som antallet af birdies bliver flere stiger du i graderne. Det er gratis at deltage og vi håber rigtig mange har lyst.

Sådan gør du

Vil du være med så installerer du WGT spillet på din computer, på din tablet eller telefon. Søg på nettet eller i den app store du normalt bruger. Når du har installeret, skal du oprette en profil. Spillet hjælper dig på vej og så er du klar. Måske du skal overveje hvilket brugernavn du vælger hvis andre skal kunne genkende dig når der spilles turneringer. Brugernavnet kan ikke senere ændres.

Det tager lige lidt tid at finde ud af alle dele af spillet og hvilke muligheder du har. Prøv og se hvad der sker. I forhold til Gyttegård Country Club har vi lavet en Facebook gruppe, hvor vi kan udveksle ideer og få svar på spørgsmål. Gruppen finder du på dette link: https://www.facebook.com/groups/427630868486665   Hvis du ikke er på Facebook, kan du skrive til Carsten Blomberg på carstenblomberg56@gmail.com

Når du har åbnet spillet, kan du nederst vælge fanen ”Country Club” Her søger du efter ”Gyttegaard” og tilmelder dig. Så er du medlem og du kan nu deltage i interne Gyttegaard turneringer, som arrangeres næsten hver uge.

God fornøjelse.

Og tak til Carsten Blomberg for at tage initiativet til ovenstående.