7 juniorer stillede til start i 4. afdeling af GGK CUP. Og de om nogen kæmpede med at score godt på banen i Gyttegård. Det er Oliver Kühl Vendelhaven der i suveræn stil fører Order of Merit og i tre runder har leveret en første- anden og en tredje plads.

Oliver måtte se sig slået af Kasper Dahl Jensen, der leverede samlet 32 stableford point. Oliver startede ellers godt med 8point efter tre huller, men det svære hul4 starter en stime af svære huller  for oliver, hvor det var svært at score til handicap. Oliver stabiliserer spillet på bag9 men kommer ikke rigtig tilbage.

Kasper Dahl Jensen henter 3 point på de sidste 4 huller og dette er udslagsgivende for det samlede resultat hvor både Oliver og Kasper scorer 32 point.

Amalie Cecilie Svendsen spillede en stabil runde uden streger, men må nøjes med en 3. plads og 31 stableford point. Det var især bag9 der var svær for Amalie der taber 3 point på de sidste 9 huller

4. Frederik Enggaard 30 point
5. Victor B. Eskildsen 30 point
6. Mikkel Landbo Thomsen 28 point
7. Lukas R. Løkkegaard 28 point

Samlet stilling her

Order of Merit JUNIOR

Toppen af Order of Merit bliver nok et slag mellem Mikkel landbo og Oliver der kun er adskilt af 5 point. Kasper Dahl Jensen indtager 3. pladsen, men med en turnering mindre og 10 point færre end Oliver.

SE Junior Order of Merit her