Vestjysk Bank var sponsor ved den 4. afdeling af Gyttegård Cup som blev afviklet under noget blæsende omstændigheder. I GGK CUP spiller man om en plads i Elite AM Hovborg Kro, som jeg traditionelt afvikles i Gyttegård Golf Klub. De første 12 placeringer på Order Of Merit, i både A, B og C-rækken indløser billet til finalerunden, som spilles til september. Læs mere om GGK CUP her

I en strid modvind var det også hul 8 der spillede som turneringens sværeste hul. Score gennemsnit var 6.26 og der blev lavet 18. dobbelt bogeys, 11 bogeys, 16 par og blot en enkelt birdie. Banens sværeste hul, hul 2, spillede i dag som banens 2. letteste hul med et scoregennemsnit på 5,84. Der blev lavet flest birdies på par3 hullet 11.

Dagens blæsevejr lod A-rækken sig ikke påvirke synderligt af, hvor Svend Kamp kom hjem i en score på -3 og 67 netto.

Ole Højgaard tog 2. pladsen med -2 og havde travlt med at komme hjem og se Europatour (forståeligt). Henrik Barfoed måtte, også i -2 nøjes, med en 3.plads

Svend Kamp fører dermed Order Of Merit i A-rækken og kan kun trues af Kim Fyhn der er blot to point efter Svend – se Order of Merit HER

B-række – Stableford

Villy Aagard lægger ud med en birdie på hul 1 og cruiser den sikkert i land derfra, først på 18. hul laver Villy en “streg” og scorer samlet 39 point, efterfulgt af Steen poulsen med 37 point og Sven bindesbøl med 36 point.

Order of Merit i B-rækken domineres af Steen Poulsen, der med imponere 3x 2.pladser og én 4. plads har samlet hele 41 point sammen og kan ikke nås af martin Holm Rahbek eller ole Dahl på henholdsvis 2. og 3. pladsen – se Order of Merit her

C-række – Stableford

Lone Aagaard scorer imponerende 42 point i C-rækken, og det er med en flot birdie på hul 15. Rikke Ryg Christensen var dog ikke langt fra at matche Lone’s score. En flot par på hul 17 giver 4 point og dermed var det muligt at hente Lone Aagaard men der skulle også score højt på sidste hul. Desværre måtte Rikke nøjes med blot et enkelt point på hul 18. hvilket også var nok til at holde afstand til Anders Damkær der indtager 3. pladsen med 37 point.

Der skete ingen ændringer i toppen af Order of Merit i C-rækken. Order of Merit her