Klubmesterskaberne 2022 er afsluttet og det blev til endnu magtdemonstration af en erfaren Herre, nemlig Martin Kamp, som vinder med hele 5 slag ned til nummer 2. Grundlaget for sejr blev lagt lørdag eftermiddag i 2. runde. Her lavede Martin intet mindre end 8 birdies og 1 Eagle og med en 62’er på kortet tangerede han sin egen banerekord (30 ud og 32 hjem)

Det stod hurtigt klar at det var blandt herrerne at årets klubmester skulle findes, og der er efterhånden også altid Kamp i toppen. Søndags førerbold blev en familiemæssig magtdemonstration da begge spillere havde samme efternavn (og adresse) Adam Kamp, og Martin Kamp.

Ronni Kamp lå 3’er inden søndags runde, en placering har holdte fast i på trods af Lars Tuborg var godt spillende og noterede en 67’er og endte blot ét slag for præmierne.

Klubmester: Martin Kamp

Rækkevindere:
Herre: Martin Kamp
Dame: Lærke Larsen

Herre veteran: Lars Birkelund
Dame veteran: Lisbeth Høy

Herre Superveteran: Erik Enggaard

Herre Senior: Ole Højgaard
Dame Senior: Solveig Højgaard

Herre Midage: Casper Stoklund

Herre Junior: William Schou Johnsson

Handicap rækker:
A-række: Søren Bahnsen
B-række: Michael Albæk
C-række: Lisbeth Risager Nielsen