Det var en god dag på anlægget i Gyttegård, som bød på overskyet men varmt vejr. Allerede ved registrering var der præmier, til alle deltagere, en pose slik fra SlikposenDK.

Der var tættest flaget præmier på alle par3 hullerne, og især hul3 giver problemer for spillerne. Og det kan skyldes en svær pindplacering kort i venstre, uden meget plads at lande på. 72 spillere lavede på hul3; én birdie og ‘kun’ 14 pars, og 31 bogeys og 26 dbl. bogeys.

Dagens sværeste hul var hul 18. med en gennemsnitsscores på 7,14. Der blev ‘kun’ lavet fire pars!
Turneringens nemmeste hul er hul 11 med en scoregennemsit på 3,99. Hullet er også sammen med hul 9 der leverede fleste birdies, fire ialt.

Greenkeepter Mikkel Skovhus var meget tidligt oppe for at sætte banen op, og nåede med nød og næppe sin starttid på det lange par3, hul 4. Mikkel lagde ud med par, og det forsatte han med på alle par3 hullerne og bliver bedste spiller på ‘de korte huller’.

Bedst på par4 hullerne er vinderen fra A-rækken Michael Svendsen, der i gennemsnit brugte 4,2 slag. Michael laver i dagens turnering 3 birdies, og det er der ingen andre der matcher.
Nicolai Dollerup er den spiller der leverer flest pars, og laver to mere end Alexander Axelsens 10.Statistik leveret af Golfbox.

Resultat:
hele listen i Golfbox her:

A: Michael Svendsen 39 point
2: Anette Juul 36 point
3: Lars Dahl 36 point
B: Frank Jensen 40 point
2: Tina Lund 39 point
3: Bent Allan Seeman 39 point
C: Nikolai Friis 42 Point
2: Kirsten Mikkelsen 38 point
3: Nanna Æstergaard 38 point