Som et led i den landsdækkende kampagne Sjov Sommergolf, inviterer Gyttegård Golf Klub børn og unge fra lokalområdet til SJOV SOMMERGOLF hvor de kan prøve kræfter med golfsporten. Der vil først og fremmest være fokus på sjov, leg og nye venskaber. 

Gyttegård Golf Klub holder tirsdag den 6. juli Sjov Sommergolf for alle børn som skulle have lyst til at prøve golf. Så kom ud i Gyttegård Golf Klub tirsdag den 6. juli kl. 08.00 så står vi klar med udstyr, hjælpere og godt humør.

Golf er en sport for alle
Golf er en fantastisk sport, der skaber glæde, fællesskab og giver en masse frisk luft og gode oplevelser.  Når man spiller golf, indgår man i et socialt fællesskab, hvor alle på tværs af alder, køn og niveau kan spille med og mod hinanden. Dette skyldes det helt unikke handicap system der findes i golfsporten, hvilket gør at uanset hvor dygtige man er, så får man en fantastisk oplevelse med golf.

Tilmelding her