Valget til årets GGK er altid spændende – hvem er det der bliver tildelt denne hæder i år? Hvorfor var det så ikke lige den eller den person. I bestyrelsen drøfter vi dette meget indgående og vejer for og imod. Det er normalt således at personen vi indstiller kan alle i bestyrelsen godt se at denne har fortjent den hæder, og sådan er det også i år.

Personen har selvfølgelig været en del af begynderudvalget (det er efterhånden ved at være et krav for få denne hæder ).

Personligt har jeg kendt den pågældende fra andre sportsgrene og på daværende tidspunkt kunne det samme siges om personen som bliver sagt i aften – det er altså en person der arrangerer sig i den forening personen er medlem af.

– Altid klar til at træde hjælpende til, hvis der er noget eller nogen der har brug for hjælp.

– Personen har været med hele vejen på EDB siden, personen har været en uvurderlig hjælp ved introduktion – og implementeringen af GolfBox. Samt alle de udfordringer det har medført, og fortsat gør.

– Personen har ligeledes været med til at skabe den gode sociale ånd, der hersker i klub i klubben og i GGK i det hele taget.

– Personen er altid villig til, at give en hånd med når den store klub kalder. Det gælder forår og efterårets rengøringsdage.
Og ligeledes da vi manglede hjælpere til Cafeen, da de unge drenge forlod skuden.

– Personen er altid meget grundig med de ting personen har med at gøre, intet er overladt til tilfældighederne.
Samtidig er personen en rigtig god ven du kan regne med.

– Personen har rigtig godt styr på papirarbejdet, og tjekker ofte om vi holder os inden for vedtægternes grænser.
– Personen er og har været sekretær i mange år i Tirsdagsklubben, og har med stor ihærdighed udført dette stykke arbejde med grundighed og akkuratesse.