I 2014 fik vi et nyt medlem i klubben som allerede året efter begyndte med frivillig arbejde. Sæsonen 2015/16 var en form for oplæring, og der blev ydet et meget stort stykke arbejde på mange forskellige fronter, bl.a. begynderudvalget – skolegolf og deltaget i andre opgaver.

Personen er yderst venlig og hjælpsom og ikke mindst imødekommende. Herudover meget kompetent i sit virke samtidig med at han er social.  Sjældent at vi får et medlem som selv kommer og tilbyder sig i begynderudvalget, men ikke desto mindre var det der skete, og det var vi yderst glade for.

Medlemmet er Steen Poulsen der er blevet valgt til årets GGK er. Det er jeg selvfølgelig meget glad for. Dels fordi han er en del af det team der står bag hele begynder arbejdet, og dels fordi har er fantastik til af træde ind når det kniber. Jeg kan kun give ham min bedste lykønskninger med denne hæder og håbe at vil fortsætte i mange år fremover.

‘Steen kom venligst herop og modtag en lille erkendtlighed for din store indsats.