Vi har haft flere emner oppe og vende, men kom hele tiden tilbage til vores udvalgte. Det er måske ikke så mærkeligt et medlem at begynderudvalget. Et medlem som altid er positiv i sin tilgang til tingene og de problemer der kan opstå. Er der noget som ikke er helt ok, ja så kommer personen lige så stille og gør opmærksom om ikke der her er et lille problem.

Mange af vores nye kan rigtig godt li at gå med personen pga. roen omkring denne, måde at hjælpe dem videre og de forklaringer der gives.

Personen er til trods for sin alder ikke bange for at være i sekretariatet og klarer det meste med bravur. Ofte ser vi personen oppe på træningsarealet sammen med nogle af de nye medlemmer, hvor de sammen går og træner, eller er ved at gøre sig klar til en runde golf. Det være sig en hverdag som en helligdag weekend m.m.

Herudover deltag personen også som hjælper på andre områder – skolegolf – arrangementer m.m.

Bent Hansen du er årets GGK er. Vil du kommer herop og modtage din hyldest for den kæmpe store forskel du går og den indsats du gør for at tage imod nye golfer.