Begynder2021-05-19T13:31:44+02:00

SENESTE NYT

Opsamling af sommerbolde

Tirsdag d. 2/11 kl. 10 samler vi trænings bolde på Driving Range. Vi vil meget gerne have ekstra hjælp, da hegnene rundt om skal tømmes. Tag din ven med under [LÆS MERE]

NYHEDER

AKTIVITETER FOR BEGYNDERE

Årets Begynder Turnering

2. oktoberkl.10:00-17:00

Regelaftener for begyndere

I løbet af året holder vi flere regelaftener. Alle aftenerne er opdelt i temaer (A + B), som alle har til formål at få den enkelte igennem regelprøven med et godt resultat. Der vil blive annonceret på denne side løbende, hvornår disse aftener foregår.

A-regelaftenen foregår altid udendørs uanset vejret. Her gennemgås reglerne i praksis, og vi viser, hvordan vi tolker alle de specielle situationer / ord som står i regelbogen. Vi prøver således at få sat billeder på ordenen, så de bliver lettere at forstå. A-regelaftenen er også grønt mærke i regler, som er en del af kravene for at komme ud og gå på den store bane i følgeskab.

B-regelaftenen foregår normalt ovenpå restauranten i lokalet til højre, når man kommer op af trappen. Her gennemgår vi regel for regel via et power point show. Vi forsøger at forklare jer de enkelte regler og forståelsen heraf, så I bliver iklædt en god forståelse for de enkelte regler. Vi afslutter aftenen med en regelprøve. Forinden har I fået en masse tips og ideer til at løse opgaven, og I er derfor godt klædt på til selve eksamenen. Der må benyttes regelbøger af enhver art til eksamenen.

Plan for regelaftner – klik her

Begynderudvalget

Målsætning begynderudvalg
Gert
GertSkjønnemand
Steen Poulsen
Steen Poulsen
Flemming Pedersen
Flemming Pedersen
Jytte M. Christensen
Jytte M. Christensen
Kurt Bolding
Kurt Bolding
Bent Hansen
Bent Hansen
Preben Almskou
Preben Almskou
Michael Grosen
Michael Grosen
Leif Storbank
Leif Storbank
Lone Aagaard
Lone Aagaard
Børge Skriver
Børge Skriver
Leif Storbank
Leif Storbank
Jesper Mikkelsen
Jesper Mikkelsen
Villy Aagaard
Villy Aagaard
Andreas
AndreasJensen
Klubmesterskab 2021Nye titler på spil for ALLE, uanset handicap

Som noget helt NYT afvikles der også et 18huls klubmesterskaber opdelt i 4 rækker efter handicap - række A, B, C ,D og junior. Klubmesterskab 2021 bliver hermed det første mesterskab hvor ALLE uanset handicap kan blive klubmester - SES VI?