Begynder2022-04-27T17:26:33+02:00

SENESTE NYT

NYHEDER

AKTIVITETER FOR BEGYNDERE

I gang med Golf – hold 1

2. aprilkl.10:00-13:00

Regelaftener for begyndere

I løbet af året holder vi flere regelaftener. Alle aftenerne er opdelt i temaer (A + B), som alle har til formål at få den enkelte igennem regelprøven med et godt resultat. Der vil blive annonceret på denne side løbende, hvornår disse aftener foregår.

A-regelaftenen foregår altid udendørs uanset vejret. Her gennemgås reglerne i praksis, og vi viser, hvordan vi tolker alle de specielle situationer / ord som står i regelbogen. Vi prøver således at få sat billeder på ordenen, så de bliver lettere at forstå. A-regelaftenen er også grønt mærke i regler, som er en del af kravene for at komme ud og gå på den store bane i følgeskab.

B-regelaftenen foregår normalt ovenpå restauranten i lokalet til højre, når man kommer op af trappen. Her gennemgår vi regel for regel via et power point show. Vi forsøger at forklare jer de enkelte regler og forståelsen heraf, så I bliver iklædt en god forståelse for de enkelte regler. Vi afslutter aftenen med en regelprøve. Forinden har I fået en masse tips og ideer til at løse opgaven, og I er derfor godt klædt på til selve eksamenen. Der må benyttes regelbøger af enhver art til eksamenen.

Gert
GertSkjønnemand
Steen Poulsen
Steen Poulsen
Flemming Pedersen
Flemming Pedersen
Jytte M. Christensen
Jytte M. Christensen
Kurt Bolding
Kurt Bolding
Bent Hansen
Bent Hansen
Preben Almskou
Preben Almskou
Michael Grosen
Michael Grosen
Børge Skriver
Børge Skriver
Jesper Mikkelsen
Jesper Mikkelsen
Andreas
AndreasJensen
  • Aktuel Banestatus
    2023-03-29 - 2023-04-05: Alternativt hulforløb - Der startes på hul 10  Hullerne 1 - 9 er lukket pga vand.  Der vurderes dagligt ift. åbning/lukning.  Alt persontransporterende kørsel er forbudt.  Der spilles med oplæg på hele banen - dog ikke strafområder.