I weekenden er der igen Danmarksturnering på programmet.
På 1. holdet ser vi frem til at Rasmus og Nicolai Højgaard igen får spilletid for holdet. Uden de to Højgaardbrødre har holdet vundet og tabt en match og ligger lige nu delt 2’er med Aalborg som vi møder hjemme lørdag. Søndag tager vi til Lyngbygård ved Aarhus for at kæmpe om point til regnskabet.
I 3 division vest, spiller 2. holdet ude mod Vejen lørdag og hjemme mod Esbjerg søndag. Holdet skal følge op på en fantastisk første weekend hvor holdet vandt 2 x 10-2. Det placerer holdet på 1. pladsen I pulje 2.
Dameholdet fik en fin start på tilværelsen i 1. division hvor de vandt og tabte en kamp i første weekend. I den kommende weekend spiller de lørdag ude mod Vejle og søndag spiller de hjemme imod Hammel. Damerne spiller lige som vores elitedivisionshold 36 huller startende med 2 foursomes efterfulgt af 4 singler.
I 3 division vest pulje 2 finder man Gyttegårds Seniorhold. De har stadig til gode at tabe en match, siden holdet startede i kval. rækken sidste år. Således vandt de i første spilleweekend bække deres kampe 11-2. I weekenden skal de forsøge at fortsætte den flotte stime. Først lørdag ude mod Sct. Knuds (Nyborg) og søndag også ude mod Haderslev.
Gyttegårds to ungdomshold er havnet i puljer hvor der kun er 2 modstandere hvilket betyder at de kun har spillet en kamp hver – afkastet var to sejre. Denne weekend er der dog 2 kampe til hvert hold. Lørdag spiller bække hold hjemme mod henholdsvis Skanderborg og Vejle. Søndag spiller det ene hold hjemme mod Varde og det andet hold ude mod Silkeborg.
Hvis du har lyst til at komme ud og nyde det gode vejr på golfbanen men usikker på hvordan man er tilskuer til matchen så spørg endelig bare nogle af de andre tilskuere som kan guide dig til at få den bedste oplevelse – alle er velkommen.