Den junior, som tildeles årets sølvmærke i etikette skal være kendt for eksemplarisk opførsel på anlægget – det vil sige hurtigt spil, være god til at vinke igennem, passe på banen, spille med alle, og være rar at gå med selv når spillet svigter på runden.
Børn & Unge udvalget lægger vægt på, at golf styres af glæden ved spillet, af det gode humør, af smilene der udveksles mellem medlemmer, af kammeratskabet, og af opmærksomheden mod at alle skal føle sig velkomne.

Det skal være både sjovt og lærerigt at gå til træning, og det skal være både spændende og udviklende at spille turneringer.

Årets sølvmærke går til – ikke bare en men to spillere. To piger, som er blevet uadskillelige veninder, efter at de lærte hinanden at kende som mikrogolfere.

 To piger, som står klar hver eneste gang, der er træning og fredagsgolf. To piger, som gør det sjovt at være juniorledere. To piger, hvis navne man ikke kan sige uden at trække på smilebåndet – prøv det bare selv!

“Sølvmærket” går til: Julie Jørgensen &  Charlotte Mortensen