MS  / Slagspil – 14. maj 2020 – Sponsor Tømrermester Kim Fyhn:

60 forventnigfulde friske, kåde “unge” mænd mødte frem til vores 1. match i 2020. Matchen meget utradionelt afviklet med løbende start imod vores sædvanlige Gunstart. Trods udfordringer omkring, at vi ikke måtte kramme efter så lang tid, give hånd og spytte efter hinanden, så forløb dagen og aftenen i god ro og orden 😊

Der kommer gerne en undskylding på at scorekort ikke var opdateret med vores nye bane (sker når man kopierer). Men jeg er helt sikker på at det ikke havde reddet du runde alligevel, Lasse – det var godt nok ringe. Til orientering skal man ved en Slagspilsrunde kun bruge scoren pr. hul og i vores tilfælde også antal putts. Så man har egentlig ikke brug for stablefordpoint, Lasse. HUSK dog at lave sammentælling på jeres scorekort – samlede antal og putts og før resultatet op i toppen af scorekortet.

En stor tak til aftenens Sponsor Tømrermester KIM FYHN.

Placeringer i A-rækken: 1: Caspar Stoklund (69 netto – S9) – 2: William Brodin (69 netto) – 3: Svend Kamp (70 netto) – 4: Kim Fyhn (70 netto) – 5: Erik Enggaard (70 netto)

Placeringer i B-rækken: 1: HArdy B. Truelsen (66 netto -S6) – 2: Bent Meldgaard Pedersen (66 netto) – 3: Michael Jensen (67 netto) – 4: Frank Jensen (69 netto) – 5: Kaj Verne Hansen (73 netto) – 6: Brian Majlund (73 netto)

Putts blev i A-rækken vundet af Kim Fyhn i flotte 23 putts. I B-rækken løb Per Juel Ramussen og John Tholstrup Nybo begge med sejren i 29 putts.

Præmierne for aftenens match kan afhentes de kommende matchaftener!

Næste match: MATCHKALENDEREN

Den 21. maj kl. 16.00 (Kristi Himmelfartsdag) spiller vi igen slagspil med putts. Der vil blive skrevet scorekort ud til alle som sidst – og dem der har lavet egne bolde tidligere på dagen vil også få en SMS fra mig med et forkert tidspunkt i forhold til jeres egen booking.  Efter matchen lægges scorekort i MS-træpotkassen!

Som jeg læser de sidste retningslinier udsendt af DGU, så må vi igen tage fra ud af kopperne, river vil være tilbage i bunkerne – så vi afvikler i de normale regler. Samtidig vil der nu være åben for at vi kan afvikle vores nærmest flag konkurrencer:

Hul 3/11 og Hul 9 – lodtrækningshullerne.
Hul 4 + 15 + 17 – Vind en flaske vin.

Check lige scorekoret for opdateret info.

HUSK nu alle, at opfører Jer ansvarlige og overhold alle regler og retningslinier vi har i denne her Corona-tid.

Dagens sponsor er SCANDINAVIAN AVIONICS v/Hardy Truelsen

Resultater fra den 14. maj:
HUSK vi er nød til at stå sammen – hver for sig – også i den kommende tid. Vel mødt på gode gamle Gyttegård !!!

MS Captain (Dolle)